Krys Kartograf
Liczba postów : 522 Data dołączenia : 12/11/2009 Wiek : 36 Skąd : Nowe
| Temat: Re: Witajcie Sro 18 Lis 2009, 17:06 | |
| To nie będę taki, też się przedstawię: Krzysztof Reszke Jestem bratem wyżej przedstawiającego się Tomasza alias TOMSONA. Nie umiem o sobie mówić więc powiem rzeczowo: mam 21 lat (najstarszy w towarzystwie??), mieszkam też w Nowem jak brat XD studiuję Rachunkowość i Finanse Przedsiębiorstw w Bydgoszczy. Interesuje mnie parę rzeczy: lubię fantasy książki jak i filmy, nie jestem może tak zapalonym graczem jak wasze szanowne grono ale też pogrywałem w gierki brata: <hehe> cRPG, RPG, MMORPG (tutaj tylko lineage2), wyścigi (najlepiej NFS do pro street włącznie). Pasją jest tworzenie różnego rodzaju rzeczy; map, gier, planów technicznych. Lubię słuchać muzyki różnego rodzaju, o ile dany utwór wpadnie mi w ucho Gra w którą tu gram jest dla mnie nowością. Ale Gren tak mi ją prowadzi że naprawdę czuję się jak bohater jakiejś powieści fantasy o powoli rozwijającej się fabule (porównanie do Władcy Pierścieni). Szanuje Greniusza (jeśli mogę tak Cię nazwać) za pomysł ze światem Shiranoh i życzę powodzenia w pisaniu własnych książek. Pozdrawiam wszystkich graczy i życzę im powodzenia we własnych grach. | |
|
Felio Kaznodzieja
Liczba postów : 769 Data dołączenia : 08/11/2009 Wiek : 33 Skąd : z pokoju twojej siostry o.O
| Temat: Re: Witajcie Sro 18 Lis 2009, 17:33 | |
| ten ostatni akapit to czysta prawda o Gren'ie xD | |
|
Grensid Dziki Płomień
Liczba postów : 3947 Data dołączenia : 07/11/2009 Wiek : 34 Skąd : Poznań
| Temat: Witajcie Czw 19 Lis 2009, 09:46 | |
| Och dziękuję panowie, staram się by było fajnie i w klimacie - jeśli mi wychodzi to się cieszę xD | |
|