Vid Master of Puppets
Liczba postów : 93 Data dołączenia : 12/11/2009 Wiek : 30 Skąd : Takie coś drewniane, na czym się pływa.
| Temat: Hej! Pią 20 Lis 2009, 19:05 | |
| Adrian Jakóbczyk vel Jakub. Mówią też do mnie Vidzio, lub Vid (stąd nick)
Cóż. Gracz ze mnie jest niezły (komputerowy znaczy się)- Gram w Crpgi, strategie, fpsy, symulacje (taa, Simsy też się przewinęły, ale ostatnio taka Arma 2- Symulacja żołnierza), i różne inne gatunki. Jestem wielkim fanem Star Wars, wiem sporo, choć nie tak jak kiedyś, bo po prostu z tego nieco wyrosłem. Ostatnio zacząłem interesować się Cthulhu, zaczynam czytać Zew Cthulhu- Lovecrafta.
Gram na perkusji, założyłem z kolegami kapelę, nagrywamy demo, niedługo będzie nas można usłyszeć na youtubie. Słucham metalu i rocka, z przeważaniem Metalu. Ostatnio Metallica i Iron Maiden, czyli kanon metalowy. Miejsce zamieszkania musicie rozszyfrować po rubryce w moim profilu. Jeśli idzie o RPGi- Gram dużo, głównie z Sue, ale nie tylko, prowadzę (głównie SW i Naruto), ale też Dedeki i Stalkera, i moją wariację WoDa. Nie wiem jakim jestem gmem, i graczem, bo po prostu kiepsko sam siebie umiem oceniać. PS: Jestem najmłodszy z waszej zgrai, ale staram się to jakoś nadrabiać ;] | |
|