Shiranoh
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

W niewyjaśnionych okolicznościach, z dnia na dzień wygasł Cienisty Krąg w Nanthanas-Arod zapieczętowując na dobre największe przejście do świata demonów. Wielki Nieład skończył się, nastał Czas Zmian. A wraz z nim rozpoczyna się zupełnie nowa przygoda...

IndeksPortalLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Hejo

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Sue
Jaśnie Panienka
Sue

Liczba postów : 791
Data dołączenia : 08/11/2009

Hejo Empty
PisanieTemat: Re: Hejo   Hejo I_icon_minitimeWto 17 Lis 2009, 18:35

No cóż, jak Gren zaczął to się dołączę... Razz
Watashi wa Sue desu, hajimemashite!
Zuzanna Rozalia Anna Wnuk, do usług Razz
Niestety, poza nielicznymi wyjątkami, reaguję tylko i wyłącznie na miano Sue. Czytaj Su Razz
Lat 17 z kawałeczkiem, drugoklasistka najlepszego (a jak!) liceum na moim zadupiu (--->Bytom--->okolice Katowic...?--->Śląsk Razz)
Zapalona graczka RPG od ponad już 5 lat, zaczynałam od DeDeków (Dedeki są fajne! Jeśli wywalić mechanikę... Razz) i o zgrozo, od mistrzowania 11 osobowej drużynie, teraz preferuję... małe drużynki. Lub sesje 1 na 1 Razz Prowadzę: DnD (oj... rzadkość ostatnimi laty), Wampir (oryginalny, stary i nowy oraz moja wariacja), Neuroshimę, autorskiego Stalkera, Legendę 5ciu kręgów, oraz liczne autorskie w klimatach... współczesne+paranormal activity, współczesne+magia, postapokaliptyczne. Swoją drogą, jeśli ktoś jest chętny to zapraszam.
PODOBNO jestem genialnym mistrzem. Osobiście powiem, że dobrze mistrzuję, nawet bardzo dobrze, jeśli mam odpowiednich graczy (niekoniecznie doświadczonych Razz)
Poza tym lubię sobie pograć na komputerze w różne CRPG (zaczynało się w wieku 4 lat siedząc na kolankach ojca i krzyczeniu "MINSK UMIERA! MINSK UMIERA!" XD), MMO, ale także popularne FPSy (niekoniecznie ukończone... ale staram się... Razz) oraz inne duperele Razz
Poza netem-mól książkowy. Nie będę się rozpisywać, bo... Za dużo by to zajęło Razz Do tego także piszę, pewne osiągnięcia są Razz
Co do muzyki-tak jak Gren jestem otwarta. Ze wskazaniem na soundtracki z ulubionych filmów, gier, anime, i raczej rock. Ostatnio poezja śpiewana, pan Kaczmarski i... Apocalyptica.
Zamierzam studiować japonistykę w Krakowie, interesuję się też kulturą Japonii, językiem, etc. Nie. Nie jestem mangówką. Znaczy jestem mangówką ale nie taką mangówką jakie się spotyka na konwentach, ujmę to tak. Japonia to nie tylko m&a.
Hm... To chyba wszystko. Pewnie o połowie rzeczy zapomniałam. Jestem herbatofilką. Lubie pieguski.
A. Gren jest moim starszym bratem Razz o ile się przyznaje do mnie... T_T
Powrót do góry Go down
Grensid
Dziki Płomień
Grensid

Liczba postów : 3947
Data dołączenia : 07/11/2009

Hejo Empty
PisanieTemat: Hejo   Hejo I_icon_minitimeSro 18 Lis 2009, 09:14

Nie wyrzekłem się Ciebie Su, głowa do góry ;D
Powrót do góry Go down
https://shiranoh.forumpolish.com