No cóż, jak Gren zaczął to się dołączę...
Watashi wa Sue desu, hajimemashite!
Zuzanna Rozalia Anna Wnuk, do usług
Niestety, poza nielicznymi wyjątkami, reaguję tylko i wyłącznie na miano Sue. Czytaj Su
Lat 17 z kawałeczkiem, drugoklasistka najlepszego (a jak!) liceum na moim zadupiu (--->Bytom--->okolice Katowic...?--->Śląsk
)
Zapalona graczka RPG od ponad już 5 lat, zaczynałam od DeDeków (Dedeki są fajne! Jeśli wywalić mechanikę...
) i o zgrozo, od mistrzowania 11 osobowej drużynie, teraz preferuję... małe drużynki. Lub sesje 1 na 1
Prowadzę: DnD (oj... rzadkość ostatnimi laty), Wampir (oryginalny, stary i nowy oraz moja wariacja), Neuroshimę, autorskiego Stalkera, Legendę 5ciu kręgów, oraz liczne autorskie w klimatach... współczesne+paranormal activity, współczesne+magia, postapokaliptyczne. Swoją drogą, jeśli ktoś jest chętny to zapraszam.
PODOBNO jestem genialnym mistrzem. Osobiście powiem, że dobrze mistrzuję, nawet bardzo dobrze, jeśli mam odpowiednich graczy (niekoniecznie doświadczonych
)
Poza tym lubię sobie pograć na komputerze w różne CRPG (zaczynało się w wieku 4 lat siedząc na kolankach ojca i krzyczeniu "MINSK UMIERA! MINSK UMIERA!" XD), MMO, ale także popularne FPSy (niekoniecznie ukończone... ale staram się...
) oraz inne duperele
Poza netem-mól książkowy. Nie będę się rozpisywać, bo... Za dużo by to zajęło
Do tego także piszę, pewne osiągnięcia są
Co do muzyki-tak jak Gren jestem otwarta. Ze wskazaniem na soundtracki z ulubionych filmów, gier, anime, i raczej rock. Ostatnio poezja śpiewana, pan Kaczmarski i... Apocalyptica.
Zamierzam studiować japonistykę w Krakowie, interesuję się też kulturą Japonii, językiem, etc. Nie. Nie jestem mangówką. Znaczy jestem mangówką ale nie taką mangówką jakie się spotyka na konwentach, ujmę to tak. Japonia to nie tylko m&a.
Hm... To chyba wszystko. Pewnie o połowie rzeczy zapomniałam. Jestem herbatofilką. Lubie pieguski.
A. Gren jest moim starszym bratem
o ile się przyznaje do mnie... T_T